Έρευνα & Βιβλιογραφία

Η χρήση σκευασμάτων λακτάσης που βοηθούν την πέψη της λακτόζης έχει ευρέως ερευνηθεί και δοκιμαστεί επί σειρά ετών.

  • «Η καταλληλότητα του επεξεργασμένου με λακτάση γάλακτος για ασθενείς με δυσανεξία λακτόζης» Jeffrey A. Biller, Τμήμα Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας και Διατροφής, Boston Floating Hospital et al, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Pediatrics 1987.
  • «Συγκριτικά αποτελέσματα των Εξωγενών σκευασμάτων Λακτάσης σε In Vivo Πέψη Λακτόζης», Meei-Yn Lin, Τμήμα Επιστήμης των Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο της Μινεσσότα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Digestive Diseases and Sciences, Νοέμβριος 1993.

Ευεργετικός Θηλασμός

Όσο μεγαλύετρη χρονική περίοδο μια μητέρα θηλάζει το νεογέννητο παιδί της, τόσο μεγαλώνει ο εγκεφαλος του και τόσο αυτό αποκτά αυξημένες νοητικές δυνατότητες.
Περισσότερα

Σημαντικά τα πολυακόρεστα λιπαρά του γάλακτος της μητέρας

Τα μωρά τα οποία οι μητέρες τους τα θήλασαν έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα συμπεριφοράς μέχρι την ηλικία των πέντε ετών, σε σχέση με όσα τράφηκαν με βρεφικό γάλα ("φόρμουλα"), σύμφωνα με μια νέα μεγάλη βρετανική επιστημονική έρευνα.
Περισσότερα

Δυναμώνουν οι πνεύμονές τους

Είναι γνωστό πως τα συστατικά του μητρικού γάλακτος θωρακίζουν τον παιδικό οργανισμό και τον προστατεύουν απο ασθένεις των πνευμόνων, με κυριότερη το άσθμα. Τα αποτελέσματα πολύχρονης έρευνας, όμως, δείχνουν πως μεγάλο ρόλο στην ανθεκτικότητα των πνευμόνων παίζει ο τρόπος και η διάρκεια θηλασμού.
Περισσότερα

Lacteeze Lacteeze
Lacteeze Lacteeze Lacteeze

Lacteeze