Αντιμετώπιση των κολικών με φυσικό τρόπο

Πώς βοηθάει το Lacteeze τα βρέφη με κολικό;

Το LACTEEZE είνα ένας ασφαλής και φυσικός τρόπος για την αντιμετώπιση του βρεφικού κολικού. Δεν είναι φάρμακο αλλά ένα φυσικό ένζυμο που μπορεί να προστεθεί στο γάλα του βρέφους για να μειώσει τα επίπεδα λακτόζης της τροφής του.

Προσθέτοντας σταγόνες LACTEEZE στο γάλα του βρέφους, αντισταθμίζεται η πιθανή παροδική ανεπάρκεια λακτάσης στο πεπτικό σύστημα του βρέφους. Οι σταγόνες LACTEEZE μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα λακτόζης στην τροφή, επιτρέποντας έτσι την ομαλή πέψη χωρίς την πρόκληση συμπτωμάτων λόγω της δυσανεξίας λακτόζης. Είναι σημαντικό, ωστόσο, ότι δεν διασπάται όλη η λακτόζη και κατά συνέπεια το βρέφος συνεχίζει να παράγει τη δική του λακτάση και ουσιαστικά αυξάνει την παραγωγή της με την πάροδο του χρόνου.

Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι στα μωρά με κολικό οι ώρες κλάματος μπορούν να μειωθούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό 45% όταν προστίθενται στο γάλα τους συμπληρώματα λακτάσης.

Ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ότι χρησιμοποιώντας σταγόνες LACTEEZE οι μητέρες μπορούν να συνεχίσουν το θηλασμό ακόμη και όταν τα μωρά τους έχουν δυσανεξία λακτόζης, πράγμα που είναι ευεργετικό τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα.

Για οδηγίες σχετικά με τη χρήση του LACTEEZE στο θηλασμό ή στο βρεφικό γάλα , παρακαλούμε ανατρέξτε στην παράγραφο «Πως χρησιμοποιείται το LACTEEZE».

Άλλες μέθοδοι βοήθειας του βρέφους

Άλλοι τρόποι για να βοηθήσουμε το βρέφος εστιάζονται στη διαχείριση του περιβάλλοντος του βρέφους και στο να το βοηθούμε να παραμένει ήρεμο και άνετο.

  • Διατηρείστε την επαφή με το βρέφος και παρηγορήστε το όταν είναι ταραγμένο. Ένας μάρσιπος θα σας επιτρέψει να έχετε το μωρό μαζί σας για μεγαλύτερα διαστήματα.
  • Χαμηλώστε τα φώτα και τα επίπεδα θορύβου όταν ηρεμείτε το μωρό σας, αποφύγετε τους δυνατούς ή ξαφνικούς θορύβους χωρίς λόγο.
  • Οι μητέρες που θηλάζουν μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν μια δοκιμαστική δίαιτα στην οποία δεν θα υπάρχουν οι κύριες αλλεργιογόνες τροφές όπως το γάλα, τα αυγά, το σιτάρι και τα προϊόντα φουντουκιού/φυστικιού.
  • Φροντίστε έτσι ώστε τα άτομα που φροντίζουν το μωρό να ξεκουράζονται αρκετά. Είναι εξαιρετικά αγχωτικό να φροντίζεις ένα μωρό με κολικό και τα άτομα που έχουν τη φροντίδα τους έχουν αναφέρει ότι βιώνουν συναισθήματα κατάθλιψης, ανεπάρκειας, άγχους, θυμού, φόβου, εξάντλησης, μοναξιάς και κοινωνικής απομόνωσης. Είναι σημαντικό οι άνθρωποι αυτοί να έχουν στήριξη, να διαθέτουν χρόνο για τον εαυτό τους και να καθησυχάζονται από το περιβάλλον τους ούτως ώστε αυτά τα συναισθήματα να μην τους κατακλύζουν.
Lacteeze Lacteeze
Lacteeze Lacteeze Lacteeze

Lacteeze